HVAD ER WATCH ME?

WatchMe er et designstudio med fokus på den digitale verden, såvel som den fysiske. Med mere en 20 års erfaring i Webudvikling og 12 års erfaring i Grafisk Design, sættes der et stærkt aftryk af WatchMe's DNA i både UX design og visuelle identitet. Her er kunden i centrum med afspejling af vores viden, erfaringer, teorier og modeller, fra uddannelserne Mediegrafiker, WebIntegrator og Entrépreneur & Designmanager, med speciale i Produkt Udvikling og vi skaber alt fra digitalt design til fysiske produkter.

"Jeg har erfaringerne og know-how'en til,
at skabe det bedste produkt for dig."


Jeg har en lang række af samarbejdspartnere på alle fronter, om det er Fotografi, Video eller Produktion af produkter i alt slags materiale, så har jeg igennem årenes løb, oparbejdet et stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere, der leverer samme høje kvalitet som mig.

Herunder kan du se en lang række af de projekter, som jeg har udarbejdet, eller været samarbejdspartner til.

Grafisk Design

I forbindelse med deres "Stop For Gult" kampagne, stod jeg for det grafiske udtryk igennem hele kampagnen. Ud over dette har jeg visualiseret deres nye "Super Cykelsti" og dets små events.

SE MERE HER

Design af T-shirts til internt salg hos europas største bartender skole. Jeg udviklede i samarbejde med dem ca. 25 designs og udvalgte 5-7 af dem, til en sprit ny 2016 collection der skulle sendes ud i 21 lande. Super fed opgave, hvor kreativiteten blev sat på prøve.

SE MERE HER

I 2011 stod jeg for hele den visuelle identitet af Danmarks største awardsshow, Danish DeeJay Awards. Dette indebar alt fra plakater og programmer, til website, SoMe og videoproduktion.

SE MERE HER

I samarbejde med Citrusmedia, har jeg løst grafiske opgaver for bl.a. Århus Kommune, BestAge International m.f. Et godt samarbejde på tværs af landet gjorde, at alle opgaver bliver løst til perfektion.

SE MERE HER

Logo og visitkort for et lokalt VVS firma i Sjølund. Kunden ønskede noget formelt og stilrent, som var læsevenligt på firmabil, så vel som arbejdestøj. Vi udarbejde i samme omgang et mindre website og opsatte mailadresser for kunden.

SE MERE HER

CrossFit Pitstop er et Koldingssisk crossfit center, hvor jeg har stået for hele deres visuelle udtryk, farver, logo og hjemmeside.

SE MERE HER

Segment Denmark er et multifunktionelt dansk designbrand. Her har jeg udviklet og designet alt fra logo, visitkort, hjemmeside og katalogoer, til de enkelte designs de sælger i dag. Et stærkt samarbejde med kommunikation og vision som omdrejningspunkt.

SE MERE HER

Et virke for fotografer til erhvervsdrivende i Danmark. Her får du let taget dine erhvervs porttrætter, produktbilleder og meget mere. Jeg har udarbejdet logo og den visuelle farve pamflet.

SE MERE HER

Webudvikling

I samarbejde med Claus Skytte og Ibis har jeg udviklet underskriftindsamlings systemer som "StopUdanskheden.dk" og "StøtUddannelse.dk". Ibis er i dag en del af OXFAM nødhjælps organisation, med en omsætning på et 3 cifret millionbeløb.

LÆS MERE HER

NiceHair er en af Danmarks største webshops med salg af hårpleje produkter og makeup til kvinder og mænd. De har de seneste år udvidet deres webshop med 2 butikker kaldt Nice Beauty og her har jeg stået for design og udvikling af begge hjemmesider til både Esbjerg og Kolding.

SE SIDEN HER

Dansk vinimports firma, med base i Århus. Jeg har udviklet logo og et nyt website med +300 produkter, samt fritlægning af +300 billeder af vinflasker. Her skulle der også udarbejdes ikoner, samt et større UX design for, at give brugeren den bedst mulige oplevelse og navigation rundt på sitet.

SE SIDEN HER

Et nyt koncept på dansk grund til fordel for vindhandlere og folk med en større mængde af billeder til fritlægning eller retouchering. Jeg har udviklet alt fra logo til website, samt ikoner og UX design.

SE SIDEN HER

Animation & Video

I samarbejde med Lasse Lagoni og Samhandel har jeg udarbejdet animationer og grafiske element til en salgsvideoer for Royal Unibrew.

SE VIDEOEN HER

I samarbejde med fotograf Lasse Lagoni og har jeg løst opgaven som art director, animator og grafiker på en lancerings video for MappStore.dk. Spændende opgave, der blev løst til perfektion.

SE VIDEOEN HER

I samarbejde med KATO har jeg udarbejdet og designet hans visuals show for hele KATO SUMMER 2017 TOUR. Et godt samarbejde med en skarp deadline, som havde release til Fredags Rock i Tivoli foran mere end 10.000 mennesker. Showet tagerhan med over hele sommeren og du kan se det på ledskærmene bag ham på scenen.

SE VIDEOEN HER

I samarbejde med Gary Britton og har jeg løst opgaver som art director, animator og grafiker på en lancerings video for Pixienova's nye webshop, som jeg også har udviklet.

SE LANCERINGS VIDEO HER

Godset er et koldingenssisk koncert sted, som manglede en animation af deres logo til deres rapportage kanal, Godset TV. Denne opgave løste jeg, sammen med en intro teaser til deres kanal, i samarbejde med fotograf Lasse Lagoni.

SE MERE HER

I samarbejde med fotograf Gary Britton, lavede jeg i 2015 en teaser til Kolding Boldklubs Skolefodbold turnering. Dette er et sammenspil af lækre animationer og grafisk design, krydret med små lækre stemningsklip fra dagen igennem. Dejlig kreativ opgave i skøn natur.

SE VIDEOEN HER

 • Gary Britton

  "Mads har leveret ny grafisk identitet til mit firma. Resultat var over forventning, samtidigt med at leveringstiden var hurtigere end forventet. God kontakt igennem hele processen var med til at gøre processen yderst behagelig.”

  Gary Britton, Ejer & Fotograf, Studio GB

 • Adverr

  "Jeg har benyttet Mads flere gange både til webdesign og grafisk arbejde. Arbejdet har altid været top kvalitet, og Mads forstår virkelig at gøre mine idéer og tanker til virkelighed, som samtidig fremstår utrolig godt designmæssigt. Jeg kan helt sikker anbefale Mads og WatchMe til alle!”

  Martin Ipsen, Adverr, Ejer & Facebook Manager

 • CitrusMedia

  "Mads har været tilknyttet CitrusMedias kampagne for Aarhus Kommune – Brems for gult. Gennem hele processen har Mads arbejdet meget professionelt samt kvalitets- og detaljeorienteret i udførelsen af sit arbejde. Mads kommunikerer fantastisk med hans omgivelser, er ansvarlig, har god dømmekraft og leverer en høj kvalitet. Vi er yderst tilfredse med det endelig produkt. På baggrund af overstående kan jeg kun medgive Mads mine bedste og varmeste anbefalinger.”

  Cecilia Dragtved, Projektkoordinator, CitrusMedia.dk